Over ons

Autoservice AA Gameren is uw onafhankelijke autobedrijf in omgeving Gameren. Bij ons staan klantvriendelijkheid, kwaliteit, eerlijk advies en gastvrijheid voorop. 

Na ruim 20 jaar ervaring te hebben opgedaan bij Renault en Volvo heeft Roeland Kreling in 2011 Autoservice AA Gameren opgericht. Anno 2020 beschikken we over een team van goed geschoolde monteurs, een ruime werkplaats en de nieuwste apparatuur. 

BOVAG

Wij zijn een erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen. 

Autocrew

AutoCrew is een Europese werkplaatsformule van Bosch, ’s werelds grootste ontwikkelaar en fabrikant van auto-onderdelen. De meeste autofabrikanten maken in veel auto's gebruik van de onderdelen en componenten van Bosch. Onze technici worden regelmatig bijgeschoold door Bosch en zijn op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. 

Over Ons