Werkplaats

Autoservice AA Gameren is een universeel autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto, bedrijfswagen of camper. Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto. 

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk.

Specialisme

Ons bedrijf is gespecialiseerd in onderhoud aan Franse (Citroën, Peugeot en Renault) en Zweedse (Volvo) auto’s maar natuurlijk bent u met ieder ander merk van harte welkom!  

Autocrew & Bosch, voorsprong in kwaliteit

AutoCrew is een Europese werkplaatsformule van Bosch, ’s werelds grootste ontwikkelaar en fabrikant van auto-onderdelen. De meeste autofabrikanten maken in veel auto's gebruik van de onderdelen en componenten van Bosch. Onze technici worden regelmatig bijgeschoold door Bosch en zijn op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Zij weten dus hoe uw auto in elkaar zit! Zij kunnen daardoor sneller dan wie ook de juiste diagnose stellen. En dat scheelt u tijd en geld.

Bij Autocrew altijd fabrieksgarantie 

Valt uw auto nog onder fabrieksgarantie? Dan kunt u gewoon naar AutoCrew. Omdat wij louter onderdelen gebruiken die de autofabrikant ook gebruikt, blijft de fabrieksgarantie gewoon geldig.

De voordelen van AutoCrew

  • Auto-onderhoud en autoservice op dealerniveau
  • De toegankelijkheid van een universele garage
  • Wij werken veel met Bosch-apparatuur
  • We beschikken daardoor over de meest recente autosoftware en software-updates
  • Onze technici worden voortdurend bijgeschoold door Bosch
  • De fabrieksgarantie op uw auto blijft gewoon geldig

Blijf mobiel

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Autoservice AA Gameren kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van vervangend vervoer of een leenfiets. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Werkplaats AA Gameren