Diagnose / storing

Van onze auto verwachten we dat hij altijd voor ons klaarstaat. Letterlijk. Meestal is dat ook zo. Maar heel soms laat uw auto u in de steek. Als uw auto een storing heeft, kan dat duizenden redenen hebben. Van heel simpel, tot heel ingewikkeld. Geeft uw auto een storing aan en weet u niet wat er aan de hand is?

Ook voor een brandend storingslampje kunt u terecht bij Autoservice Aa Gameren. In onze werkplaats wordt voornamelijk gebruik gemaakt van Bosch-apparatuur. Bosch is nummer 1 op gebied van werkplaatsapparatuur. De beste garages wereldwijd werken met Bosch diagnoseapparatuur en autosoftware, AutoCrew ook. En door de nauwe samenwerking met Bosch zijn wij altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Een foutcode in het geheugen vertelt niet altijd het hele verhaal van een storing. De ene storing kan de andere veroorzaken. Wij vinden ook het onderliggende probleem. Onze monteurs weten precies hoe ze foutcodes moeten lezen en vervolgens verder moeten zoeken. 

Er brandt een lampje, wat nu?

Een brandend storingslampje is geen reden tot paniek. Over het algemeen geldt de regel: rood is stoppen, oranje is (voorzichtig) doorrijden. Wel is het belangrijk om te weten waarvoor welk lampje dient. U kunt dit terugvinden in de documentatie van uw auto. U kunt ook onze eigen Autoservice AA Gameren app downloaden in de app store waarin o.a. alle storingslampjes van uw auto terug zijn te vinden. Bij twijfel kunt u ons natuurlijk bellen.

Diagnose Storing